Rotterdam onderdeel van Battlefield 5 content

  Vandaag is Battlefield 5 officieel uit de doeken gedaan en tijdens een speciaal evenement in Londen is uitgebreid gepraat over de content in de game. En een klein stukje van die Battlefield 5 content heeft een Nederlands tintje gekregen.

  Er komt namelijk een gloednieuwe map in Battlefield 5 die zich afspeelt in het Nederlandse Rotterdam ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Je kunt eind dit jaar dus door de digitale straten van de Nederlandse stad rennen en het daar opnemen tegen de Duitsers.

  De map werd vermeld tijdens de uitleg van de nieuwe Giant Operations die in Battlefield 5 verwerkt zitten. In deze modus strijd je op meerdere maps tegen een vijandelijk team om als sterkste uit de bus te komen. Volgens ontwikkelaar DICE zou je in de map als geallieerde uit een vliegtuig springen, om al parachuterend in de actie te belanden. De hoogste tijd dus om te laten zien wie er de sterkste is.

  Battlefield 5 content uitgebreid onthuld tijdens reveal event

  De onthulling van Rotterdam als bestemming in Battlefield 5 is onderdeel van de algehele aankondiging van de game die eerder vandaag plaatsvond. Wij waren erbij en hebben in de Battlefield 5 preview uitgebreid besproken wat je allemaal van de shooter mag verwachten. In de Battlefield 5 features special worden daarnaast alle nieuwe elementen van dit nieuwste deel verder uitgelicht.

  Battlefield 5

  Verkijgbaar vanaf 20 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.