Battlefield 5 Battle Royale-modus aangekondigd op E3

  Op de persconferentie van EA op de E3 van 2018 is zojuist bekendgemaakt dat er een Battlefield 5 Battle Royale modus komt. Daarnaast zal er ook een grotere focus zijn op het aanpassen van karakters.

  Battle Royale is een modus die voornamelijk bekend is geworden door Fortnite en Player Unknown's Battleground. In de modus is het doel om zolang mogelijk te overleven tegenover 99 andere spelers, dit kan alleen of in een team. Daarbij komt ook kijken dat het speelveld steeds kleiner wordt en spelers dus steeds dichterbij elkaar komen, of ze dat nu willen of niet.

  Nog weinig bekend over Battlefield 5 Battle Royale

  Hoe het eraan toe zal gaan in de Battlefield 5 Battle Royale modus is helaas nog niet bekend. EA en ontwikkelaar DICE hebben tot nu toe alleen de modus aangekondigd. Wel zullen spelers een grotere keuze aan customization hebben voor hun karakters, want er zullen niet alleen onderdelen vrij te spelen zijn die invloed hebben op de gameplay, maar ook puur voor het uiterlijk zijn.

  Fans van Battlefield hoeven gelukkig ook niet te vrezen voor extra geld dat ze in de game moeten stoppen naast de aankoopprijs. DICE heeft namelijk niet alleen benadrukt dat er geen Premium Pass, Battlefield's variant op de Season Pass, maar dat er ook geen lootboxes in de game zullen zitten.

  Release later dit jaar

  Battlefield 5 zal uitkomen op 20 november van dit jaar voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Lees alles over de Battlefield 5 modes die je dan kunt spelen.

  Battlefield 5

  Verkijgbaar vanaf 20 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.