Battlefield 5 battle royale details onthuld door EA

  EA heeft nieuwe Battlefield 5 battle royale details onthuld via een blogpost op de eigen website. Eerder werd de release van Battlefield 5 al uitgesteld naar november. Maar de laatste weken hebben we steeds meer informatie gekregen en is er zelfs al een trailer uitgekomen.

  Het eerste dat opvalt is dat de nieuwe Battlefield 5 battle royale niet door Dice wordt ontwikkeld, maar door Criterion. De nieuwe battle royale modus, genaamd Firestorm, heeft eigen challenges. De challenges, die Objectives zullen gaan heten, zullen op verschillende willekeurige plaatsen in de map kunnen worden voltooid. Wanneer de challenges worden voltooid, kun je een betere uitrusting vrijspelen, waardoor je een voordeel ten opzichte van je tegenstanders hebt.

  Battlefield 5 battle royale details onthullen pre-order bonus

  Daarnaast heeft EA de pre-order bonus voor Battlefield 5 bekendgemaakt. De mensen die de nieuwe game pre-orderen, krijgen de Firestorm Ranger Set. Deze set kan in alle spelmodi gebruikt worden en dus niet alleen maar in de Firestorm modus. Naast deze nieuwe set krijg je ook nog de Paratrooper Outfit, speciale opdrachten om betere uitrusting vrij te spelen en je krijgt meteen toegang tot vijf Battlefield 1 wapens.

  Eerder deze week werden er al andere Battlefield 5 battle royale details bekendgemaakt. In deze nieuwe modus speel je namelijk niet met 100 spelers, zoals je van andere battle royale games gewend bent. De Firestorm potjes zullen namelijk beginnen met 64 spelers die worden opgedeeld in 16 teams van vier.

  Battlefield 5 release werd al uitgesteld

  Eerder werd al bekend dat het spel zou gaan uitkomen zonder een aantal features die eigenlijk wel beloofd waren, zoals het wegdragen van teamgenoten wanneer ze zijn geraakt. Al snel nadat dit bekend werd gemaakt, is besloten om de release ongeveer een maand uit te stellen.

  De Battlefield 5 open beta is vanaf 6 september beschikbaar voor iedereen. Jammer genoeg kun je de Firestorm modus nog niet spelen in deze beta, maar je kunt wel de Conquest modus spelen op de nieuwe map Rotterdam.

  Battlefield 5 komt op 20 november uit op de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Battlefield 5

  Verkijgbaar vanaf 20 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.