Battlefield 4 easter egg opgelost door fanatieke spelers

  In de meest recente update van Battlefield 4 werd de map Dragon Valley toegevoegd als onderdeel van de Legacy Operations. In deze map zat ook een aardig lastige Battlefield 4 easter egg, maar die is inmiddels al opgelost.

  De easter egg had te maken met de morse code. Deze code wordt gebruikt in combinatie met schakelaars en lichten. Aan de hand van de schakelaars en knipperende lichten wordt een boodschap doorgegeven. Ook werden spelers naar andere Battlefield 4 levels geleid op zoek naar het antwoord op het raadsel van de easter egg.

  Battlefield 4 easter egg opgelost door Jackfrags

  De update van Battlefield 4 is slechts een week uit, maar YouTuber Jackfrags heeft de easter egg al opgelost met behulp van de community. Bovendien kun je een exclusieve camouflageprent winnen als je het raadsel oplost. Wel is het zo dat er geen universele oplossing is voor het raadsel, dus je moet jezelf wel even afvragen of het het waard is het complexe raadsel op te lossen voor een enkele camouflageprent. Wil je weten hoe Jackfrags de puzzel heeft opgelost, bekijk dan even bijgeleverde video.

  Battlefield 4 is speelbaar op de PC, Xbox One, Xbox 360, PS4 en PS3.

  Battlefield 4

  Verkijgbaar vanaf 1 november 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.