Battlefield 3 en alle DLC extra goedkoop op Origin

  Een week lang is alle DLC voor de PC-versie van Battlefield 3, en de game zelf voor een zacht prijsje verkrijgbaar via Origin.

  De actie is loopt tot en met 27 februari. De originele game, zonder uitbreidingen, kost je nu €9,99, en de premium editie waarin alle DLC inbegrepen is, gaat voor €34,99 over de toonbank.

  Als je niet de tijd hebt om alle wapens voor de vier verschillende klassen en de voertuigen in Battlefield 3 vrij te spelen, dan kun je ook de Shortcut Bundle kopen voor €30,00. Deze bundel zorgt ervoor dat je meteen toegang hebt tot alle wapens, en uitbreidingen voor de voertuigen vaanf het moment dat je de game voor het eerst opstart.

  Tot slot is een lidmaatschap voor Battlefield Premium ook goedkoper verkrijgbaar (€29,99), met het Premium lidmaatschap krijg je eerder toegang tot uitbreidingen, speciale wapens en Dogtags die de mensen zonder Premium abonnement niet hebben.

  Als je nog nooit Battlefield 3 gespeeld hebt, of als je meer uitbreidingen wilt, is dit een mooie kans om kennis te maken met de game. In onze recensie gaven we het spel in 2011 een mooie 8,8.

  Battlefield 3

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.