Battlefield 3: Aftermath bevat dinosaurus easter egg

  Fans van Battlefield 3 hebben al een tijd lang geschreeuwd om een uitbreiding met dinosauriërs. Dit opmerkelijke verzoek is ontwikkelaar DICE niet ontgaan en dat heeft ertoe geleid dat de studio een gerelateerde easter egg in de opkomende uitbreiding Aftermath heeft gestopt.

  Craig Mcleod, producent bij DICE, zegt dat hij het idee van de toevoeging van dino's in Battlefield 3 wel zag zitten. Volgens hem kent iedere game wel een kleine afwijking die gamers leuk vinden.

  Deze easter egg is het gevolg van een ware trend die ontstaan was op de website Reddit. DICE had hierop gevraagd wat spelers graag in de game zouden zien. De talloze reacties luidden bijna unaniem hetzelfde, namelijk 'dinosauriërs'.

  DICE lijkt blij te zijn met de toevoeging van deze uitgestorven schepsels in Battlefield 3, in ieder geval in de beperking tot een easter egg. Of we ooit echt dinosauriërs met een M95 sniper rifle of een M-16 met ACOG scope in Battlefield 3 mogen bevechten, dat valt nog maar te bezien.

  De Aftermath uitbreiding voor Battlefield 3 zal op 27 november beschikbaar verschijnen voor PlayStation 3-bezitters die een premium abonnement hebben. Op 4 december komt de DLC uit voor Xbox 360 premium abonnees. Gamers die geen premium abonnee hebben aangeschaft, kunnen het pakket voor zowel de Xbox 360 als PlayStation 3 en PC op 18 december binnenhalen.

  Battlefield 3

  Verkijgbaar vanaf 27 october 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.