Battlefield 2018 release voor later dit jaar bevestigd door EA

  Waar we in 2016 nog aan de slag konden met Battlefield 1, sloeg de bekende shooter serie van Electronic Arts 2017 over. Datzelfde gaat dit jaar niet gebeuren, want EA heeft namelijk een officiële Battlefield 2018 release aangekondigd.

  In oktober moet de nieuwe Battlefield in de schappen liggen. Waar de game over gaat en wat voor veranderingen het brengt ten opzichte van Battlefield 1, heeft EA nog niet onthuld. Het enige wat bekend is, is dat de game daadwerkelijk dit jaar uitkomt.

  Anthem uitgesteld mede door Battlefield 2018 release

  Eerder kwam al het nieuws dat Anthem mogelijk uitgesteld werd en dat is inmiddels door EA bevestigd. Dit omdat het beter is voor een nieuwe titel om in een rustigere periode uit te komen. Eerst stond de game gepland voor het najaar en dat is met de release van Battlefield een te groot risico voor EA. Het bedrijf heeft namelijk negatieve ervaringen met Battlefield 1 en Titanfall 2, die in 2016 vlak na elkaar uitkwamen.

  Alhoewel er inhoudelijk nog niks bekend is over de 2018 Battlefield game, was er het gerucht dat het eventueel Battlefield Bad Company 3 zou kunnen zijn. Dat is inmiddels ontkracht.

  De laatste Battlefield game dateert alweer van 2016. Toen kwam Battlefield 1, dat zich afspeelt tijdens de Eerste Wereldoorlog, uit. Wij gaven de game een 9 in onze review.

  Battlefield 1

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.