Battlefield 2018 game bevat mogelijk battle royale modus

  De Battlefield 2018 game bevat wellicht een battle royale modus. Dat blijkt uit een verslag van VentureBeat. DICE is een dergelijke modus aan het testen voor de aankomende release van het nieuwe Battlefield deel.

  Na het grote succes van games die zich focussen op een battle royale modus, zoals Fortnite en PUBG, lijken steeds meer games een soortgelijke modus toe te voegen. De nieuwe Battlefield game van DICE gaat daar waarschijnlijk in mee. Dat melden meerdere mensen met kennis van de studio aan VentureBeat.

  Battlefield 2018 game met battle royale modus?

  Of er daadwerkelijk een battle royale modus wordt toegevoegd aan de aankomende Battlefield game is nog maar de vraag. DICE, de studio achter de Battlefield serie, zou momenteel bezig zijn met het testen van de modus. De toevoeging van een battle royale modus is een slimme zet van EA, aangezien het de laatste maanden enorm populair is gebleken. Zelfs beroemdheden genieten van bijvoorbeeld een game als Fortnite.

  Er is nog niet veel naar buiten gebracht over de nieuwe Battlefield game, maar wel weten we dat het spel nog dit jaar uit zal komen. Ook zal het spel te spelen zijn op de EA Play van dit jaar.

  Battlefield 5

  Verkijgbaar vanaf 20 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.