Battlefield 1 wapenskin te verdienen in Battlefield 4 of Hardline

  EA gaat vol gas met de promotie van Battlefield 1. In aanloop naar de release kunnen spelers nu een Battlefield 1 wapenskin en een Dog Tag verdienen.

  Battlefield 1 komt op 21 oktober uit voor het grote publiek en EA zit in de hoogste versnelling met acties en evenementen rondom de release. Zo houden ze een gigantische nachtopening bij de Media Markt in Amsterdam Zuid-Oost en is er elke avond een livestream waar de game al wordt gespeeld. Nu kunnen spelers zelf alvast de handen uit de mouwen steken voor de aanstaande release.

  Battlefield 1 Wapenskin krijg je niet zomaar

  Want wie nu Battlefield 4 of Battlefield Hardline opstart zal aan de slag moeten gaan met de M1911 om een unieke Battlefield 1 wapenskin voor te verdienen in het nieuwe spel. Ook krijg je een Road To Battlefield 1 Dog Tag en een Gold Battlepack voor het spel waarin je de missie voltooid. De missie is simpel: Maak 100 klls met de M1911.

  Houd er rekening mee dat je maar een beperkte tijd hebt om dit doel te halen. De missie is actief vanaf 12 oktober 19:00 en zal eindigen op 17 oktober om 19:00. Snel aan de bak dus om die Battlefield 1 Wapenskin en Dog Tag vrij te spelen.

  Check voor de voorwaarden de Battlefield 1 website.

  Battlefield 1

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.