Battlefield 1 update verbetert de game op PlayStation 4 Pro

  Battlefield 1 ontwikkelaar DICE heeft met de PlayStation 4 Pro versie van de Eerste Wereldoorlogshooter menig gamer blij gemaakt met stabiele framerates en verbeteringen met de resolutie. Vorige maand ging het echter fout met een andere Battlefield 1 update en sindsdien zijn er allerlei problemen. Tijd om ze op te lossen.

  Door de update werd de PlayStation 4 Pro versie waziger. De anti-aliasing zou verbeterd zijn, maar dit heeft effect gehad op de andere grafische aspecten van de game. Daarnaast is de framerate ook slechter geworden. Het is niet zo dat er flinke drops zijn, maar het is alles behalve beter geworden.

  DICE had zich nog niet echt uitgelaten over een oplossing, tot vandaag. Nils Hallberg van DICE heeft aangegeven dat de studio de probleemveroorzakende bug heeft gevonden en met een Battlefield 1 update komt.

  "We hebben probleem gevonden die veel van jullie genoemde problemen verklaard, waaronder wazige textures en framedrops. Het probleem ligt aan de dynamische resolutie waar het minima te hoog was."

  Battlefield 1 update komt volgende week

  Voor alle platformen, behalve de PC die geen dynamische resolutie gebruikt, komt er volgende week een update. De update brengt ook de gratis Giant Shadow map. Heb je de game zonder Premium Pass, dan kun je de update wel downloaden, maar moet je nog wel een week langer wachten op de nieuwe map.

  De nieuwe map speelt zich af in een dorp en je gaat er onder andere de strijd aan in de straten en een ontplofte zeppelin. In deze map is de Behemoth een gepantserde trein. Ook wordt er een kruisboog die granaten afschiet toegevoegd met de Battlefield 1 update.

  Battlefield 1 is sinds 21 oktober 2016 verkrijgbaar op PC, PlayStation 4 en Xbox One. Wij beoordeelden de game toen met een 9 dankzij onder andere het fantastische verhaal, grafische pracht en praal en de ontzettend leuke multiplayer. Ook hebben we in oktober gekeken wat jullie de leukste maps vonden. Wij zijn benieuwd hoe de nieuwe gaat bevallen.

  Battlefield 1

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.