Battlefield 1 update komt volgende week en brengt tweede helft DLC

  Veel mensen binnen de Battlefield 1 community wachten er met smart op en nu heeft DICE, ontwikkelaar van de game, eindelijk de releasedatum van een grote Battlefield 1 update onthuld. Die brengt een hoop nieuwe zaken, waaronder de tweede helft van de Turning Tides DLC.

  Volgende week dinsdag, dat is 30 januari, rolt DICE de update uit over de verschillende platformen. Dat gebeurt overigens niet tegelijk. 9 uur 's ochtends kom de patch van Battlefield 1 uit op de PC, terwijl PlayStation 4 spelers om 11 uur en Xbox bezitters om 1 uur 's middags ermee aan de slag kunnen.

  Wat de patch precies brengt is nog niet bekend, al heeft DICE wel een tipje van de sluier gegeven. De januari update wordt namelijk de grootste update voor Battlefield 1 tot dusver en gooit de balans tussen een aantal wapens om. Dit om het meer om de tijd voordat je iemand dood schiet dichterbij die van Battlefield 4 te brengen.

  Battlefield 1 update voegt tweede helft van DLC toe

  Met de DLC wordt ook de Turning Tides DLC, waarvan eerder al bekend was dat die in twee delen zou uitkomen, verder geüpdatet. Deze voegt de nog niet verschenen maps Heligoland Bight en Zeebrugge toe. Mensen die Premium en de Revolution editie van Battlefield 1 hebben krijgen de Turning Tides content.

  Battlefield 1 is sinds oktober 2016 verkrijgbaar en kreeg een 9 in onze review.

  Battlefield 1

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.