Battlefield 1 update brengt verandering wapens

  Er is een nieuwe Battlefield 1 update beschikbaar die de grootste veranderingen aan wapens brengt sinds de game is uitgebracht. Dit heeft DICE bekendgemaakt.

  DICE heeft veel wapens aangepast. De schade van alle light machine guns en submachine guns is bevorderd. Zo zijn er nu minder kogels nodig om vijanden te verslaan.

  “We zijn bezig met het aanpassen van vele wapens om ze krachtiger te laten voelen en om de tijd te verminderen tussen de kills van snelvurende en langzaam vurende wapens.” Vertelt DICE.

  Battlefield 1 update in Test Environment

  Het is de bedoeling dat wapens dan een tijd krijgen die dichter bij de wapens komen uit Battlefield 4. Zo krijgen spelers met een goed wapenbeheersing en vaardigheden een betere kans om meerdere vijanden te doden. Zelfs als spelers een duel starten met gezondheidsnadelen.

  De update is beschikbaar in het Test Environment in Battlefield 1. Hier zal de update worden getest en aangepast als dat nodig is. Wanneer alles klaar is, zal de update naar de hoofdgame worden gebracht.

  Meer weten over de game? Lees dan nu onze Battlefield 1 review. Het spel is beschikbaar voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.

  Battlefield 1

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.