Battlefield 1 update brengt Operations naar server browser

  Goed nieuws voor mensen die regelmatig Battlefield 1 spelen. De nieuwste Battlefield 1 update is namelijk uit en brengt de populaire Operations modus naar de server browser van de multiplayer.

  Waarschijnlijk vraag je je nu af waarom dit het vermelden waard is, maar voor veel vaste Battlefield 1 spelers is dit een belangrijke verandering. In de multiplayer kun je namelijk de lijst met online potjes waaraan je kan meedoen filteren via de server browser. Dus wanneer je graag alleen Conquest wil spelen, kan je dat in de server browser aangeven.

  Voor de online modus Operations ging dit daarentegen heel anders. Die had een apart menu, los van de reguliere multiplayer, waarin je kon selecteren aan welk potje je mee wilde doen. Dit werkte volgens spelers omslachtig en daarom heeft DICE, ontwikkelaar van de Battlefield serie, besloten om Operations te koppelen aan de reguliere multiplayer.

  Battlefield 1 update verandert meer aan Operations

  Naast dat Operations nu aan de server browser gekoppeld is, heeft de Battlefield 1 update er ook voor gezorgd dat het aantal spelers in die modus op de schop is gegaan. Doorgaans kon je, voordat je aan een potje begon, kiezen of je in een map met 40 of 64 spelers zou willen spelen. De optie voor 40 spelers is er nu uitgehaald na feedback van de spelers.

  In Operations draait het om het veroveren of verdedigen van de frontlinie. Als aanvaller dien je die linie steeds verder op te schuiven, totdat je de hele map in bezit hebt. Als verdediger moet je er juist voor zorgen dat die linie niet verschuift. Naast de veranderingen in die modus zijn er ook tal van andere kleine dingetjes, zoals wapens die nu meer historisch accuraat zijn, veranderd.

  Battlefield 1 is nog lang niet klaar

  Battlefield 1 kwam in oktober 2016 uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC en wordt nog volop geüpdatet. Zo komt Operations Campaigns, een variant op de reguliere modus, volgende maand naar de game. Daarnaast komt in december een nieuwe DLC genaamd Turning Tides.

  Battlefield 1

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.