Battlefield 1 Turning Tides release is aangekondigd

  De Battlefield 1 Turning Tides release is bekendgemaakt door EA. Dit is het derde uitbreidingspakket voor Battlefield 1 en wordt in twee fases uitgegeven.

  Het eerste gedeelte van Battlefield 1 Turning Tides verschijnt op 11 december voor Battlefield 1 Premium Pass eigenaars. Dit gedeelte van het uitbreidingspakket brengt twee nieuwe maps naar de game, genaamd Cape Helles en Achi Baba. Deze maps zullen een nieuwe Operation hebben waarin spelers mee kunnen doen aan de Britse amfibische aanval op het Gallipoli-eiland in 1915. Daarnaast komen er ook een nieuwe Infiltrator Elite Class, zes nieuwe wapens en twee nieuwe melee-wapens.

  Het tweede gedeelte van de uitbreiding verschijnt in januari 2018 en brengt twee maps op de Noordzee, genaamd Zeebrugge en Heligoland Blight. Spelers kunnen hier samen met de Royal Marines vechten en een nieuw C-Class Airship vinden.

  Battlefield 1 Turning Tides release is niet alles

  Naast deze update, komt er nog meer naar Battlefield 1. Van 22 november tot en met 4 december en van 8 december tot en met 10 december zullen er gratis demo’s beschikbaar zijn voor Battlefield 1 They Shall Not Pass en Battlefield 1 In The Name of the Tsar.

  De Frontlines gamemodus komt naar de Suez-map op 27 november. Deze gamemodus is een mix tussen de Conquest gamemodus en de Rush gamemodus.

  De Fall of Empires Operation Campain is beschikbaar vanaf 22 november tot en met 6 december. Fall of Empire combineert Conquer Hell en Iron Walls tot een nieuwe Operation.

  Wil je Battlefield 1 kopen, dan kun je dat deze week waarschijnlijk doen met flinke korting tijdens Black Friday. Check ons overzicht om de beste deal te vinden.

  Battlefield 1

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.