Battlefield 1 Revolution Edition gelekt door Amazon Frankrijk

  De Battlefield 1 Revolution Edition is vandaag naar buiten gelekt door Amazon Frankrijk. Op de website stond vandaag voor een bepaalde tijd de speciale editie van de shooter aangeboden. Ook was er een beschrijving aan de advertentie toegevoegd.

  Amazon Frankrijk sprak van een complete editie Battlefield 1 waarbij de Premium Pass bij inbegrepen zit. De advertentie is inmiddels alweer van de website afgehaald. De webpagina sprak van een releasedatum van 22 augustus en de Revolution Edition zou op de Xbox One, PlayStation 4 en de PC moeten uitkomen.

  Details Battlefield 1 Revolution Edition

  Aan het begin van de release van Battlefield 1 sprak uitgever Electronic Arts van uitbreidingen die 16 nieuwe multiplayermaps, 20 nieuwe wapens, 14 unieke dogtags en 14 battlepacks zouden toevoegen. Tot nu toe is pas één uitbreiding voor de game uitgekomen en dat is They Shall Not Pass, terwijl een andere uitbreiding ook hard op weg is om uit te komen.

  They Shall Not Pass bevatte vier nieuwe maps, één nieuwe modus en een nieuwe factie om mee te spelen. In the Name of the Tsar is de naam van de aankomende DLC en bevat het Russische leger en de Women's Battalion of Death. Ook zullen er nieuwe wapens aan de game worden toegevoegd.

  Ander Battlefield nieuws

  De nieuwe Battlefield game zal naar verwachting in 2018 uitkomen. Dat blijkt uit mededelingen van Andrew Wilson, de CEO van Electronic Arts. Hij zei dat EA momenteel werkt aan een nieuw deel van de Battlefield-serie.

  Het is nog niet officieel naar buiten gebracht dus het blijft nog altijd gissen naar of het wel voor de volle honderd procent klopt. Maar als de CEO van EA het zegt, zal er zeker een grote kern van waarheid in zitten. Voor de rest zijn er nog geen details bekend dus het is nog even afwachten op meer informatie.

  Battlefield 1

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.