Battlefield 1 Revolution Edition bevestigd door EA

  De Battlefield 1 Revolution Edition is gisteren bevestigd door uitgever Electronic Arts. Het gaat hierbij om een zogenoemde game of the year edition. Vorige maand werd de editie al gelekt, nu is het dus officieel geworden.

  De Revolution Edition ligt vanaf vandaag in de winkels en komt uit op de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Deze versie bevat ook Premium en daarmee krijg je recht op verschillende aankomende DLC-pakketten. Zo krijg je In the Name of the Tsar in september, Turning Tides in december en Apocalypse volgend jaar. Andere voordelen van Premium zijn voorrang in de wachtrij bij servers en gratis Battlepacks.

  Battlefield 1 Revolution Edition eerder gelekt

  Vorige maand werd door Amazon Frankrijk de Revolution Edition al naar buiten gelekt. Toen stond er dat de speciale editie voor slechts een bepaalde tijd beschikbaar zal zijn, daar is nu niks over bekendgemaakt. Toen werd er ook gesproken over een releasedatum van 22 augustus en dat bleek dus de waarheid.

  Aan het begin van de release van Battlefield 1 sprak uitgever Electronic Arts van uitbreidingen die 16 nieuwe multiplayermaps, 20 nieuwe wapens, 14 unieke dogtags en 14 battlepacks zouden toevoegen. They Shall Not Pass bevatte vier nieuwe maps, één nieuwe modus en een nieuwe factie om mee te spelen. In the Name of the Tsar is de naam van de aankomende DLC en bevat het Russische leger en de Women's Battalion of Death. Ook zullen er nieuwe wapens aan de game worden toegevoegd.

  Ander Battlefield nieuws

  De volgende Battlefield game zal naar verwachting in 2018 uitkomen. Dat blijkt uit mededelingen van Andrew Wilson, de CEO van Electronic Arts. Hij zei dat EA momenteel werkt aan een nieuw deel van de Battlefield-serie.

  Het is nog niet officieel naar buiten gebracht dus het blijft nog altijd gissen naar of het wel voor de volle honderd procent klopt. Maar als de CEO van EA het zegt, zal er zeker een grote kern van waarheid in zitten. Voor de rest zijn er nog geen details bekend dus het is nog even afwachten op meer informatie.

  Battlefield 1

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.