Battlefield 1 Open Beta krijgt mogelijk een nieuwe map

  De Battlefield 1 Open Beta is bijna ten einde, maar dat weerhoudt DICE er niet van om suggesties voor een nieuwe map aan te nemen. Voor spelers die de beta al veel gespeeld hebben en de Sinai Desert map inmiddels zat zijn, zou dit wel eens erg goed nieuws kunnen zijn.

  DICE verraste Battlefield fans toen bekend werd dat de map St. Quentin Scar, die te spelen was in de alpha, niet te spelen zou zijn in de beta. De verwachting was dat de map in de beta terug zou komen, DICE besloot echter om voor de beta een andere map beschikbaar te maken.

  De Sinai Desert map is beschikbaar in de beta, maar veel fans hebben DICE gevraagd om ook St. Quentin Scar beschikbaar te maken. Het lijkt er nu op dat DICE een nieuwe map gaat toevoegen aan de Battlefield 1 Open Beta. Het twitteraccount van Battlefield 1 wordt sinds het starten van de beta overspoeld met verzoeken om een nieuwe map toe te voegen aan de beta.

  Suggesties voor een nieuwe map in de Battlefield 1 Open Beta

  Fans die DICE om nieuwe maps vragen op twitter krijgen de afgelopen dagen allemaal hetzelfde antwoord. Via het Battlefield 1 twitteraccount verwijst DICE hen naar een pagina op de fora waar spelers suggesties voor een nieuwe map kunnen doen.

  Het is niet voor het eerst dat DICE besluit in de laatste dagen van een beta nieuwe maps toe te voegen aan een Battlefield beta. Tijdens de open beta van Battlefield 3 voegde de ontwikkelaar ook al de map Caspian Border toe in de laatste paar dagen, na verzoeken van spelers.

  Battlefield 1

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.