Battlefield 1 Nivelle Nights map voor iedereen beschikbaar

  Goed nieuws voor mensen die dagelijks Battlefield 1 spelen, want de Battlefield 1 Nivelle Nights map wordt beschikbaar voor iedereen. Dat onthuld DICE, ontwikkelaar van de game, op één van haar blogs.

  De map behoorde eerst tot de They Shall Not Pass DLC en was zodoende alleen te spelen voor mensen die de uitbreiding aanschaften en voor Battlefield Premium spelers. Daar komt binnenkort dus verandering in, aangezien DICE de map opengooit voor iedereen die Battlefield 1 heeft.

  Battlefield 1 kampt met een klein probleem, aangezien de community in tweeën gesplitst wordt. In de game zitten aparte servers voor Premium en DLC bezitters en servers voor mensen met alleen de reguliere game. Zodoende krijg je dat iedereen een aparte server opzoekt, omdat daar bepaalde maps speelbaar zijn. Door het gratis maken van Nivelle Nights wordt in ieder geval een goede stap in de richting gezet om de community bij elkaar te laten komen.

  Battlefield 1 Nivelle Nights map vertelt historisch verhaal

  De Battlefield 1 Nivelle Nights map gaat over één van de meest bekende veldslagen van de Eerste Wereldoorlog. De Chemin des Dames, waar de map zich afspeelt, werd lange tijd bezet door de Duitse troepen, totdat de Franse generaal Nivelle een groot tegenoffensief hield. Er werd met grof geschut, waaronder de eerste Franse tanks, geprobeerd de boel te heroveren, maar dat was tevergeefs. Aan jou de taak om het in Battlefield 1 beter te doen.

  Wanneer de map precies gratis wordt is nog niet bekend. DICE zelf spreekt over begin november, wanneer toevallig ook een grootschalige update naar de game komt.

  Battlefield 1 kwam in oktober 2016 uit voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Inmiddels is de shooter gratis voor mensen die EA Access hebben op de Xbox One, maar bezitters van de PlayStation 4 versie kunnen hem voor een goedkope prijs kopen bij verschillende winkels.

  Battlefield 1

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.