Battlefield 1 nachtopening bij Media Markt met groot event

  Media Markt en Electronic Arts presenteren op donderdag 20 oktober samen een Battlefield 1 nachtopening. De release wordt dus groots gevierd.

  Tijdens de Battlefield 1 nachtopening staan er 64 Xbox One consoles met Battlefield 1 klaar om 64 spelers tegen elkaar te laten gamen. Het spelersveld van die vooravond van de release van Battlefield 1 zal bestaan uit BN'ers YouTubers, topsporters, mensen uit de media en Battlefield-community leden.

  Battlefield 1 nachtopening voor de popelende gamer

  Van 21:30 tot 00:30 zal het evenement plaatsvinden bij JinSo op de Arena Boulevard in Amsterdam Zuid-Oost. De Media Markt zal om klokslag twaalfuur haar deuren openen om de wachtende fans meteen een exemplaar van Battlefield 1 te verkopen.

  Battlefield 1 is een van de belangrijkste shooters die dit jaar uit gaat komen. Tijdens de open bèta van Battlefield 1 hebben 13,2 miljoen spelers al de mogelijkheid gehad om met het spel aan de gang te gaan. Bij een Battlefield 1 nachtopening kunnen de gamers die echt niet meer kunnen wachten alvast een kopie van de nieuwste Battlefield aanschaffen.

  Battlefield 1

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.