Battlefield 1 multiplayer zonder Frankrijk en Rusland

  Er is een kleine rel ontstaan rondom de Battlefield 1 multiplayer. DICE maakte bekend dat de Battlefield 1 multiplayer zonder de speelbare facties Frankrijk en Rusland komt. Dit zorgde voor vele reacties op Twitter.

  De reden dat veel mensen vallen over de afwezigheid van Frankrijk en Rusland in de Battlefield 1 multiplayer komt door de belangrijke rol die deze twee landen in de Eerste Wereldoorlog hebben gespeeld. Het Westerse Front, waar Battlefield 1 zich gedeeltelijk zal afspelen lag voor een groot deel in Frankrijk.

  Battlefield 1 multiplayer zonder Frankrijk en Rusland maar wel VS

  Ook werd al snel een vergelijking gemaakt met andere facties die wel bevestigd zijn. Hierin werd vooral het aantal slachtoffers genoemd dat de verschillende landen te verduren kreeg tijdens de Eerste Wereldoorlog. Frankrijk en Rusland kregen gezamenlijk ongeveer 3,6 miljoen slachtoffers te verduren terwijl de VS, die wel in de multiplayer aanwezig is, 100.000 slachtoffers had.

  Het is nog niet uitgesloten dat Frankrijk en Rusland helemaal niet afwezig zullen zijn in de Battlefield 1 multiplayer. In een tweet meldde DICE dat de beide landen niet aanwezig zullen zijn in de Battlefield 1 multiplayer. Hier werd door Battlefield Bulletin op gereageerd dat het bevestigd is dat de beide landen niet bij de lancering aanwezig zullen zijn. Het is dus goed mogelijk dat beide landen in een latere DLC zullen worden toegevoegd aan de game.

  Het is dus nog even afwachten of de beide landen volledig afwezig zullen zijn in Battlefield 1 of dat ze alleen afwezig zijn in de Battlefield 1 multiplayer als speelbare factie. Zelfs wanneer dit het geval is zou het nog goed mogelijk zijn dat DICE de twee grote spelers van de Eerste Wereldoorlog gewoon nog even bewaart voor een aankomende DLC.

  Battlefield 1

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.