Battlefield 1 map wordt gratis voor iedereen

  De Battlefield 1 map Prise de Tahure zal voor iedereen gratis te spelen zijn. Dit maakt ontwikkelaar DICE bekend.

  Voorheen was de map alleen beschikbaar voor spelers die een premium pas of de They Shall Not Pass DLC hebben aangeschaft. De map was in eerste instantie onderdeel van de DLC die vorig jaar uitkwam.

  Battlefield 1 map gratis

  Vanaf vandaag tot 22 januari geeft DICE spelers zonder premium pas ook de kans om andere DLC maps uit te proberen. Dit kan door middel van de The Turning Tides – Gallipoli Trial. Deze trial maakt het gedeelte van de DLC gebaseerd op Gallipoli beschikbaar om te spelen. Hierbij zal de map In the Name of the Tsar ook gratis te spelen zijn.

  De rest van de The Turning Tides content, twee nieuwe maps en nieuwe voertuigen, zal later deze maand beschikbaar komen voor spelers met een premium pas. Ook zal er binnenkort meer informatie uitgebracht worden over Apocalypse, de laatste DLC van Battlefield 1.

  Battlefield 1 speelt zich af tijdens de Eerste Wereldoorlog. Er is een uitgebreide verhaallijn beschikbaar om te spelen naast de gigantische multiplayer modi. De game kwam in 2016 uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Battlefield 1

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.