Battlefield 1 Incursions komt in september beschikbaar

  Battlefield 1 Incursions is de nieuwe gamemodus die gisteren door Electronic Arts werd aangekondigd. Incursions is een 5 tegen 5 modus waarbij competities centraal staat. De modus komt volgende maand uit in closed alpha.

  Incursions is een modus waarbij maximaal tien spelers het tegen elkaar opnemen op een relatief kleine map. Ontwikkelaar DICE is al sinds de release bezig met de ontwikkeling van de nieuwe modus en de release is nu dus dichtbij. De modus draait om 5 tegen 5 en bevat ook voertuigen omdat dat volgens DICE "niet mag ontbreken voor een complete Battlefieldervaring."

  Battlefield 1 Incursions details

  Bij Incursions kiezen gamers hun class voordat zij het spel ingaan, het lijkt er dus op dat spelers in-game niet meer kunnen wisselen van bijvoorbeeld support naar assault. Dit zou een enorme verandering zijn ten opzichte van de andere gamemodi. Zoals hierboven al gesteld is DICE al een lange tijd bezig met het testen van de modus, de closed alpha komt in september uit. Als je benieuwd bent naar de closed alpha kun je je nu inschrijven.

  Meer Battlefield 1 nieuws

  De aankondiging van Incursions is één van de vele nieuwtjes die EA tijdens de huidige gamescom de wereld inbrengt. Tijdens de persconferentie werd namelijk ook de Revolution Edition van Battlefield 1 aangekondigd. Vorige maand werd de editie al gelekt, nu is het dus officieel geworden.

  De Revolution Edition ligt vanaf vandaag in de winkels en komt uit op de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Deze versie bevat ook Premium en daarmee krijg je recht op verschillende aankomende DLC-pakketten. Zo krijg je In the Name of the Tsar in september, Turning Tides in december en Apocalypse volgend jaar. Andere voordelen van Premium zijn voorrang bij de wachtrij bij servers en gratis Battlepacks.

  Battlefield 1 kwam op 21 oktober van vorig jaar uit voor de PS4, Xbox One en de PC.

  Battlefield 1

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.