Battlefield 1 gratis op Xbox One dit weekend

  Dit weekend zal Battlefield 1 gratis te spelen zijn voor Xbox One gebruikers. Alle Xbox Live Gold leden kunnen de game downloaden.

  De actie zal dit weekend zijn van vrijdag 22 tot en met zondag 24 september. Dan kan Battlefield 1 door gebruikers met Gold gratis worden gedownload uit de Xbox Store.

  Battlefield 1 gratis te testen

  Wanneer spelers na dit weekend besluiten om het spel te komen, zal alle voortgang die is gemaakt tijdens het weekend opgeslagen worden. Daarnaast is de game aan te schaffen met 40 procent korting. Hierdoor zal het spel dit weekend voor 41,99 euro in huis te halen zijn. Na dit weekend zal de game weer 59,99 euro kosten.

  Verder zijn ook de twee DLC’s te testen. Spelers op alle platformen kunnen deze gratis downloaden. Dit is onderdeel van het Revolution Battlefest. Tijdens dit evenement kunnen spelers onder andere deelnemen aan double XP evenementen en nieuwe missies spelen.

  EA Access

  Recent werd Battlefield 1 toegevoegd aan de EA en Origin Vaults. Hierdoor kunnen Xbox One en PC-spelers die een abonnement hebben voor de Vault, het spel gratis downloaden.

  Battlefield 1

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.