Battlefield 1 gratis beschikbaar in EA en Origin Vault

  In de EA en Origin Vault is Battlefield 1 gratis beschikbaar. Recent werd al aangekondigd dat de games Titanfall 2 en Battlefield 1 naar de Vault zouden komen.

  Titanfall 2 werd afgelopen maand gratis uitgebracht in de Vault. Op dat moment was het nog onzeker wanneer Battlefield 1 uit zo komen. Nu kan iedereen die toegang heeft tot de EA en Origin Vaults de games downloaden.

  Battlefield 1 gratis met de Vault

  In Battlefield 1 kunnen spelers een oorlog ervaren met gevechten in steden van Frankrijk tot de forten in de Italiaanse Alpen. De reusachtige multiplayer modus kan maximaal 64 spelers bevatten. Natuurlijk heeft de game ook een singleplayer modus waar spelers onder andere als infanterie of in voertuigen kunnen spelen.

  De Vault is een collectie van gratis games. De games zijn beschikbaar in de Origin Vault voor de PC en in de EA Vault voor Xbox One en Xbox 360. Voor 4 euro per maand of 25 euro per jaar zijn games als The Sims 4 Digital Deluxe, FIFA 17, Dragon Age Inquisition Digital Deluxe en Star Wars Battlefront Ultimate Edition beschikbaar voor de PC. Voor de Xbox One zijn onder andere Mass Effect 3, Fifa 17, NHL 17 en meer beschikbaar.

  Battlefield 1

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.