Battlefield 1 eerste uitbreiding is bijna uit

  They Shall Not Pass’ is bijna uit. De Battlefield 1 eerste uitbreiding is volledig op het langverwachte Franse leger gefocust. De uitbreiding komt 28 maart aanstaande uit en op 14 maart als je de BattlePass hebt gekocht.

  De Battlefield 1 eerste uitbreiding introduceert het Franse leger en vier maps die gebaseerd zijn op het westelijke front van de Eerste Wereldoorlog. Fort de Vaux is een gesloten map met intimiderende forten en loopgraven, waarop veel een-op-een gevechten zullen plaatsvinden.

  Daarentegen is Soissons een grote open en groene kaart, wat ideaal is voor voertuigen en vliegtuigen. Daarnaast bestaat de Rupture kaart voornamelijk uit bunkers en bloemen. Verdun Heights is de laatste van de vier. Deze map is het meest moeilijke van de vier. Dit komt doordat de heuvels op deze map echt in vuur staan, waardoor je constant moet bewegen om te overleven op de kaart.

  De nieuwe operaties in de Battlefield 1 eerste uitbreiding

  In deze nieuwe uitbreiding zitten ook twee operaties waaronder The Devil’s Anvil. Dit is de operatie die gericht is op dichte en persoonlijke gevechten. In deze operatie moet je goed samenwerken met je team om verder te komen. Zo zit je in de besloten ruimtes van Fort de Vaux waar je vanuit iedere hoek aangevallen kan worden.

  Beyond The Marne is daarnaast gericht op grote tank- en vliegtuiggevechten op de kaart van Verdun Heights. Op deze kaart en in de operatie moet je snel kunnen handelen om niet geflankt en/of verslagen te worden door je tegenstanders.

  Daarnaast zit er ook een nieuwe gamemodus in genaamd Frontlines, dat een mix is tussen Conquest en Rush. Tevens kun je ook nieuwe voertuigen, wapens en een nieuwe elite klas de ‘Trench Raider’ verwachten.

  Battlefield 1

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.