Battlefield 1 EA Access en Origin Access geeft tien uur speeltijd

  Voor mensen met een EA Access of Origin Access account komt er een trial voor Battlefield 1. De Battlefield 1 EA Access en Origin Access trial zal lopen van 13 oktober tot 20 oktober.

  Zoals bij veel games van EA kunnen gebruikers van EA Access en Origin Access voor een korte tijd kennismaken met een game voordat ze de game hoeven aan te schaffen. Spelers krijgen dan tien uur gametijd in de game waarbij veel van de functies beschikbaar zijn.

  Battlefield 1 EA Access en Origin Access trial geeft 10 uur speeltijd

  In het geval van de Battlefield 1 EA Access en Origin Access trial betekent dat spelers tien uur kunnen steken in Battlefield 1. Voor deze Battlefield 1 EA Access en Origin Access trial zullen vijf multiplayer mappen en vier game modi beschikbaar zijn.

  De mappen zijn St. Quentin Scar, Amiens, Sinai Desert, Fao Fortress en Suez. Deze mappen zullen te spelen zijn op de modi Conquest, Rush, Operations en Domination.

  Daarnaast is er een klein voorproefje te spelen van de singleplayer campagne. Via de Battlefield 1 EA Access en Origin Access trial Storm of Steel en Through Mud and Blood missies beschikbaar.

  Spelers van de Battlefield 1 EA Access en Origin Access trial krijgen een exclusieve Trench Raider Dog Tag. Wanneer spelers de volledige tien uur spelen gedurende de trial zullen zij ook nog een Battlepack krijgen wanneer de game uitkomt.

  Op 18 oktober kunnen ook de Early Enlister kopers aan de slag met de game. Wanneer deze lanceert zal al het andere content vrijgegeven worden, ook voor de Battlefield 1 EA Access en Origin Access trial spelers. Natuurlijk kunnen zij niet spelen wanneer ze dan al de tien uur hebben gebruikt.

  Battlefield 1 verschijnt op 21 oktober voor PC, Xbox One en PlayStation 4.

  Battlefield 1

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.