Battlefield 1 DLC volgt al snel na de release

  Battlefield 1 is afgelopen week aangekondigd en heeft voor een hoop verrassingen gezorgd. Maar dat is niet het enige positieve nieuws wat zich omtrent de shooter afspeelt. Zo werd bekend dat de Battlefield 1 DLC namelijk al snel na de release volgt.

  De DLC is geregistreerd als een pre-order bonus op het online verkoopplatform van Electronica Arts, Origin. Zo zullen mensen die gebruik maken van deze dienst, zeven dagen eerder aan de slag kunnen met de DLC content. De content wordt gratis speelbaar en is geconfimeerd door DICE en EA.

  Battlefield 1 DLC datum nog niet bekend

  Waar de volledige content uit bestaat, is nog niet bekend, maar wel is er met zekerheid te zeggen dat er een nieuwe map aan de game toegevoegd wordt. Deze map ziet al snel na de release het daglicht en wordt beschikbaar gesteld voor pre-orders. De precieze datum van de Battlefield 1 DLC release is nog niet bekend, maar belooft snel na de uitgave van de game te komen.

  Je hebt afgelopen week de livestream kunnen volgen van Battlefield 1, waarin de game bekend werd gemaakt. Hierbij zijn een aantal opvallende feiten naar buiten gekomen, die met positieve reacties in ontvangst werden genomen. De game keert namelijk terug naar het verleden, waarbij de setting zich focust op de Eerste Wereldoorlog. Battlefield 1 heeft daarnaast ook nog een releasedatum meegekeregen en zal op 21 oktober uitkomen voor de Xbox One, PS4 en de PC.

  Battlefield 1

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.