Battlefield 1 DLC In the Name of the Tsar wapens uitgelekt

  De Battlefield 1 DLC In the Name of the Tsar komt in september uit en langzaam begint de informatie daarover naar buiten te druppelen. Vandaag werd bekend welke nieuwe wapens we kunnen verwachten. De DLC brengt de gamer naar het oostelijke front tijdens de Eerste Wereldoorlog.

  In totaal komen elk nieuwe wapens uit met de in september uitkomende DLC, zes daarvan zijn al eerder bekendgemaakt, vandaag is het dus de beurt voor de overige vijf. YouTuber Westie heeft nog niet met de wapens kunnen spelen maar heeft wel een overzicht gemaakt van de wapens op basis van statistieken, deze heeft hij verkregen via de code van het spel.

  Battlefield 1 DLC wapen details

  De uitbreiding bestaat uit onder andere zes nieuwe maps, de Russische Huzarencavalerie en het Women's Battalion of Death. Het vrouwelijke Bataljon des Doods heeft echt bestaan en werd tijdens de Russische Revolutie opgericht. In totaal werden toen vijftien formaties opgericht maar de vrouwelijke was één van de allereerste. Het Bataljon werd voornamelijk opgericht om het moraal van de soldaten te verhogen en zo te inspireren voor het vechten in de oorlog.

  De zes bekende wapens zijn: Double Barrel Shotgun, Federov Avtomat rfle, MG14 Parabellum, Mosin Nagant M91 rifle, Nagant Revolver, C93 Carbine Suppressed. De andere vijf wapens zijn de Maxim SMG prototype, General Liu rifle, Perino Model 1908 LMG, Vetterli M1870 rifle en de Obrez.

  In augustus komt al een nieuwe map uit voor Battlefield 1, genaamd Lupkow Pass. De map heeft als setting de Carpathian Mountains en heeft een dikke laag sneeuw als ondergrond. De map bevat onder andere ravijnen en bergen, niet heel verwonderlijk als je naar de naam kijkt. De focus van Lupkow Pass ligt op de infantry, tanks zijn op de map niet te vinden.

  Battlefield 1 kwam uit 21 oktober van vorig jaar op de PC, Xbox One en PlayStation 4.

  Battlefield 1

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.