Battlefield 1 Apocalypse DLC release is in februari

  De nieuwe Battlefield 1 Apocalypse DLC release is al snel, de uitbreiding komt namelijk in februari uit. Iedereen die in bezit is van de Premium Pass krijgt toegang tot de aankomende uitbreiding.

  Apocalypse zal vijf nieuwe multiplayermaps toevoegen aan Battlefield 1. Hieronder vallen de modderige maps Passchendaele en Caporetto waar de confrontatie tussen Oostenrijk en Italië plaatsvond. Spelers herleven tijdens het vechten op deze mappen twee van de meest beruchte gevechten uit de Eerste Wereldoorlog.

  Battlefield 1 Apocalypse DLC release met nieuwe maps

  Verder worden ook De Somme, London Calling en Razor’s Edge geïntroduceerd. De maps verschillen van tarwevelden tot luchtgevechten op London Calling en Razor’s Edge met de nieuwe Air Assault-spelmodus. Verder kunnen spelers ook vijanden overrompelen met nieuwe voertuigen wapens en gadgets. Daarnaast voegt de DLC nieuwe rangen, Service Assignments, specialisaties en Dog Tags toe.

  De Apocalypse DLC is inmiddels het vierde uitbreidingspakket dat is uitgebracht voor Battlefield 1. Hiervoor zijn de uitbreidingspakketten Turning Tides, In the Name of the Tsar en They Shall Not Pass uitgebracht. Deze DLC hebben onder andere nieuwe maps en operaties gebracht.

  Recent werd ook bekendgemaakt dat de map Prise de Tahure gratis zal worden voor iedereen. De map is onderdeel van de They Shall Not Pass DLC. Battlefield 1 is beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Battlefield 1

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.