Battleborn DLC character komt al eind mei uit

  De hero-shooter van 2K komt, naast het al bestaande raster van 25 personages, de komende tijd met vijf gratis speelbare helden. Het eerste Battleborn DLC character komt al op 31 mei uit.

  Alani is de naam van de eerste van het vijftal aankomende gratis helden. Alani is een combinatie tussen een krijger en een monnik, die zowel helende als aanvallende krachten krijgt. Alani is voor seizoenspashouders en PlayStation 4 open bèta spelers al vanaf 24 mei te verkrijgen. Andere spelers moeten wachten tot 31 mei voor het eerste Battleborn DLC character.

  Battleborn DLC character is gratis

  Ook al gaat Alani geen echt geld kosten, je moet als speler alsnog 47.500 credits voor haar neer leggen. Als je de seizoenspas of Digital Deluxe editie hebt aangeschaft, dan krijg je een speciale "Hero Key" waarmee je Alani gelijk vrij kan spelen, zonder credits ervoor neer te leggen. Deze sleutel is maar een keer te gebruiken, maar krijg je weer terug als je een specifieke uitdaging of rank behaalt.

  Een andere manier waarop je Alani kan krijgen, zonder credits uit te geven, is weggelegd voor de mensen die mee hebben gedaan aan de PlayStation 4 open beta. Deze participanten krijgen ook automatisch een sleutel die vrij toegang geeft tot Alani of een andere aankomende held naar keuze. Daarnaast heb je als speler ook nog de mogelijkheid om er niet voor te kiezen om een personage toe te voegen, maar in plaats daarvan deze sleutel uit te geven aan de Battleborn DLC Pack Story Operation.

  Ten slotte krijgt elke Battleborn speler dit weekend ook nog dubbele vaardigheidspunten. Dit geldt zowel voor de Command Rank als de Character Rank tijdens het spelen van de verhaalmissies en de competitieve multiplayer. Het evenement loopt vanaf vandaag 17.00 uur tot woensdag 25 mei 17.00 uur.

  Battleborn is op 3 mei uitgekomen voor de Xbox One, PS4 en PC. De game nog niet gespeeld, maar toch benieuwd? Lees dan snel onze Battleborn review! Wanneer de volgende Battleborn DLC character uitkomt en wie dit is, is nog niet bekend.

  Battleborn

  Verkijgbaar vanaf 3 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.