Battle.net heet nu officieel 'Blizzard App'

  Battle.net is al jaren actief. Zo werd de online dienst al gebruikt bij oude Blizzard games als Warcraft III. Nu ziet Blizzard van deze naam af. Het wordt Blizzard app.

  Concreet betekend dit dat het Battle.net-logo is verwijdert uit de launcher. Deze is vervangen voor het logo van Blizzard. De naamsverandering wordt per direct geüpdatet wanneer je de battle.net-launcher opent. Deze zal automatisch opnieuw opstarten.

  Aan de slag met de Blizzard App

  Deze naamsverandering zal de voormalige Battle.net-launcher meer in lijn brengen met andere namen van Blizzard. Zo kent Blizzard ook haar eigen streamingdienst Blizzard Streaming. Behalve een naamsverandering zal er niks anders aan de service veranderen.

  In de vele jaren dat Blizzard al bestaat, leidde Battle.net vaak tot verwarring. Doordat de naam Blizzard hier niet in voorkwam twijfelden sommige mensen bij de eerste indruk of de cliënt echt van Blizzard was, of dat het nep was.

  Vooralsnog bestaat de Battle.net-website nog wel. Waarschijnlijk wordt deze later ook vervangen voor een Blizzard App-website.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.