Batman Return To Arkham release op 20 oktober

  Batman Return To Arkham wordt op 20 oktober 2016 uitgebracht op de Xbox One en PlayStation 4. Dat laat uitgever Warner Bros. weten. Batman Return To Arkham is een bundel van het tweetal geremasterde voorgaande Batman games, Arkham Asylum en Arkham City.

  Batman Return To Arkham bevat de geremasterde versies van Batman Arkham Asylum en Batman Arkham City. De twee games zijn door de studio Virtuos Games geremastered aan de hand van de Unreal Engine 4 en bevatten verbeterde modellen, betere graphics en effecten. De game was echter al gepland voor een release op 29 juli dit jaar, maar werd uitgesteld, omdat Virtuos Games meer tijd nodig had om de remasters af te ronden.

  Nu komen Warner Bros. en Virtuos Games alsnog hun afspraak na en komt de game bijna vier maanden later alsnog uit. Een uitgebrachte video laat de oppoetsbeurt zien die zowel Batman: Arkham Asylum als Batman: Arkham City hebben gekregen. In de video worden de PlayStation 3 en PlayStation 4 versies met elkaar vergeleken. Batman Return To Arkham maakt nog beter gebruik van de capaciteiten van de huidige generatie consoles en dat is zichtbaar in de vergelijkingsvideo.

  Batman Return To Arkham heeft het allemaal

  Naast de twee games bevat de bundel ook nog alle DLC die bij de games horen en alle bonusmaterialen die werden meegeleverd bij de Game Of The Year editie's. Deze bestaan voor Batman Arkham Asylum uit veertien challenge maps en voor Batham Arkham City onder andere uit challenge maps, skins en twee aparte verhaallijnen.

  Op 20 oktober is Batman Return To Arkham verkrijgbaar op de Xbox One en PlayStation 4.

  Batman Return to Arkham

  Verkijgbaar vanaf 20 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.