'Batman: Arkham Knight verschijnt in januari 2015'

  Batman: Arkham Knight komt uit in januari 2015. Dat laat Kevin Conroy, de stem van Batman in de games, althans weten tijdens een interview met GrooveyTV.

  Volgens Conroy moest de nieuwste Batman-game oorspronkelijk in januari van dit jaar al verschijnen, maar het spel was simpelweg te groot voor deze releaseperiode. Tot op heden is Batman: Arkham Knight dan ook nog steeds niet af, maar een verschijning in januari volgend jaar is dus haalbaar.

  Batman: Arkham Knight officieel onthuld

  Ook geeft de Amerikaanse stemacteur aan dat men al anderhalf jaar met de game bezig is. Toch werd Batman: Arkham Knight pas op 4 maart van dit jaar officieel onthuld. De titel is de derde Batman-game van de Engelse ontwikkelaar Rocksteady Studios, na Batman: Arkham Asylum uit 2009 en Batman: Arkham City uit 2011.

  Batman: Arkham Knight speelt zich één jaar na de gebeurtenissen uit Batman: Arkham City af. Batman gaat naar Gotham City om het daar weer op te nemen tegen zijn grootste schurken. Onder meer Scarecrow, Penguin en Two-Face zitten in de game. Daarnaast is het voor het eerst mogelijk om de Batmobile te besturen.

  Bekijk het interview met Conroy hierboven. Na ongeveer vijf minuten noemt hij januari 2015 als de periode waarin de game verschijnt.

  Batman: Arkham Knight

  Verkijgbaar vanaf 23 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.