Batman: Arkham Knight aangekondigd

  Er is een nieuwe Batman game onthuld. Ontwikkelaar Rocksteady, bekend van van de eerste twee Arkham games, laat de vleermuisheld nog dit jaar op avontuur gaan in het derde en laatste deel van de trilogie.

  Één jaar na de gebeurtenissen in Arkham City is Batman sterker dan ooit tevoren. De in zwart gehulde held reist dit keer af naar Gotham City om zijn grootste schurken in te rekenen. Met Gotham City als locatie krijg je nog meer ruimte om te exploreren en de vergrote kaart brengt een extraatje met zich mee. Voor het eerst zal de bekende Batmobile bestuurbaar zijn en kun je keihard door de stad heenscheuren.

  Onder anderen Scarecrow, Penguin, Two-Face en Harley Quinn zullen het je moeilijk maken, maar meer vijanden worden niet uitgesloten door het magazine Game Informer, waar de game in onthuld werd. De gameplay is helemaal afgestemd op de stad, zodat je opnieuw overal kunt komen met je grappling hook. Batman: Arkham Knight moet nog dit jaar uitkomen voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Bekijk hieronder de flitsende aankondigingstrailer van de game.

  Batman: Arkham Knight

  Verkijgbaar vanaf 23 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.