Batman Arkham games naar new-gen en Arkham Knight release uitgesteld

  De Batman Arkham games, Batman Arkham Asylum en Arkham City zullen opnieuw uitgebracht worden voor PlayStation 4 en Xbox One. Ook kwam er bericht dat de Arkham Knights release wordt uitgesteld tot 23 juni 2015.

  Warner Bros heeft dit gerucht nog niet bevestigd dus het is nog niet helemaal zeker of dit werkelijk gebeurt. Maar zou dit waar zijn, dan verschijnen de remasters van de Batman Arkham games een maand na de release van Batman Arkham Knight, het derde en laatste deel van de trilogie. Met de komst van de twee Batman Arkham games op PlayStation 4 en Xbox One zal de gehele trilogie dus te spelen zijn op new-gen-consoles.

  Batman Arkham games naar new-gen-consoles

  In Arkham Asylum is de joker ontsnapt uit het gekkenhuis van Arkham, hij heeft de controle op het eiland overgenomen en het is aan Batman op de strijd met hem aan te gaan. In Arkham City neem je het weer op tegen de joker, nu is hij uit de gevangenis gebroken en veroorzaakt hij chaos in Gotham City. Batman neemt de taak op zich om de burgers te beschermen en vrede terug te laten keren. Het derde deel van de Arkham games is Batman Arkham Knight, in dit deel staat er een nieuwe vijand klaar om het op te nemen tegen Batman.

  Batman Arkham Knight uitgesteld

  Verder kwam ook het bericht dat Batman Arkham Knight uitgesteld wordt. De releasedatum is verschoven van 2 juni 2015 naar 23 juni 2015. Wat de reden is van dit uitstel is nog onduidelijk. Maar game director Sefton Hill van Rocksteady zegt in een verklaring het volgende:

  ‘Rocksteady is een ontwikkelaar die het haat om tot compromissen te komen. Het zal om die reden nog iets langer gaan duren voordat je het epische einde van de Arkham-trilogy kunt spelen.'

  'Als beloning voor jullie geduld en begrip, en om het wachten nog ondragelijker te maken, hebben we vandaag een nieuwe gameplay video van Batman: Arkham Knight uitgebracht.'

  Check hierboven de nieuwe gameplay video met 7 minuten aan beeldmateriaal van de PS4 versie van Batman: Arkham Knight.

  Batman: Arkham Knight

  Verkijgbaar vanaf 23 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.