Batman Arkham Collection en LEGO Batman trilogie gratis op de Epic Games Store

  De concurrentiestrijd tussen de Epic Games Store en Steam blijft onverminderd doorgaan. Om nieuwe gebruikers te verwelkomen en Batman Day te vieren, heeft Epic nu twee mooie collecties helemaal gratis beschikbaar gesteld: de Batman Arkham Collection en de LEGO Batman-trilogie.

  Door in te loggen op de Epic Games Store kunnen gebruikers nu gratis en voor niks de Arkham Collection en LEGO Batman trilogie permanent aan hun collectie toevoegen. De actie voor deze twee pakketten geldt alleen voor deze week, dus wees er snel bij!

  De Arkham collectie bestaat uit Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City en Batman: Arkham Knight. Games die stuk voor stuk hoge cijfers hebben gescoord bij release. Vreemd genoeg zit Batman: Arkham Origins niet in het pakket. Liefhebbers van Deens knutselwerk kunnen ondertussen aan de slag met LEGO Batman: The Videogame, LEGO Batman 2: DC Super Heroes en LEGO Batman 3: Beyond Gotham.

  Batman Arkham Collection en LEGO Batman gratis op Batman Day

  De twee game-pakketten zijn gratis beschikbaar gesteld op het digitale platform van Epic ter ere van Batman Day. Deze valt dit jaar op 21 september om de 80ste verjaardag van de populaire superdetective te vieren. Het is de vijfde keer dat de speciale dag wordt gevierd. In 2014 werd de gevleugelde superheld voor het eerst geëerd op de San Diego Comic Con. Fans van Batman’s aartsvijand kunnen binnenkort juist een feestje vieren met de release van de Joker film.

  Batman: Arkham Asylum

  Verkijgbaar vanaf 18 september 2009

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.