Batman Akrham VR verhaal duurt één uur

  Een van de eerste titels voor Playstation VR is Batman Arkham VR. De ontwikkelaar van de game zegt nu dat het Batman Arkham VR verhaal de speler ongeveer 60 minuten zal bezighouden.

  Dit betekent niet dat de game na een uur niet meer te spelen is. Naast het standaard verhaal zal de game ook nog extra materiaal vrijgeven zodra de speler verder komt in het verhaal.

  Dax Ginn, producer bij ontwikkelaar Rocksteady, laat weten in een interview aan PressStart dat er in totaal ongeveer twee en een halfuur aan gameplay in de virtuele wereld van Batman te vinden zal zijn. Ginn vermeldt er wel bij dat de speelduur natuurlijk af gaat hangen van de speelstijl van de speler.

  Batman Arkham VR verhaal vaker speelbaar

  Ginn laat ook nog weten aan PressStart dat het verhaal zeker vaker speelbaar is. Door dit te doen krijgt de speler pas echt alles te zien wat Rocksteady allemaal in de game heeft gestopt.

  In het verhaal gaat over het mysterie rond de dood van Nightwing, ofwel Dick Grayson of de eerste Robin. Aan Batman om het mysterie op te lossen en misschien wel wraak te nemen voor het ter ziele gaan van zijn compagnon.

  PlayStation VR launch

  Batman VR is een van de launch titels voor de Playstation VR en zal dus op 13 oktober uitkomen Sony's nieuwe Virtual Reality platform.

  Batman: Arkham VR

  Verkijgbaar vanaf 13 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.