Batgirl DLC Batman Arkham Knight komt 14 juli uit

  De downloadbare content (DLC) met Batgirl, voor Batman Arkham Knight, heeft vandaag een releasedatum gekregen. De Batgirl DLC heet A Matter of Family en is vanaf 14 juli beschikbaar voor spelers met een Batman Arkham Knight Season Pass.

  In A Matter of Family speel je met Barbara Gordon als Batgirl. Het verhaal van de DLC speelt zich af in een nieuwe locatie, vóór de gebeurtenissen in Batman Arkham Asylum (waarin Barbara al in een rolstoel zit en Batman als Oracle assisteert).

  De Batgirl DLC bevat onder andere een nieuwe verhaallijn, optionele missies en een dual play-functie, waarin Batgirl samen met Robin vijanden kan uitschakelen. Daarnaast kan Batgirl gebruikmaken van een speciale hackfunctie om puzzels op te lossen.

  Batgirl DLC ook apart verkrijgbaar

  Hoewel de Batgirl DLC automatisch beschikbaar is voor Season Pass-houders, is de content vanaf 21 juli ook apart verkrijgbaar via het PlayStation Network en Xbox Live. De add-on zal dan 6,99 euro kosten.

  A Matter of Family is de enige Arkham Knight DLC die wordt ontwikkeld door Warner Bros. Montréal, de studio die ook Batman Arkham Origins heeft ontwikkeld. Alle andere Season Pass DLC's worden ontwikkeld door Rocksteady, de ontwerper van Arkham Knight.

  Naast de Batgirl DLC is er ook andere content via de Season Pass beschikbaar, zoals een speciale Flashpoint-skin voor Batman. Wil je meer weten over de content die de Season Pass biedt, lees dan ons artikel over de toegevoegde waarde ervan.

  Batman: Arkham Knight

  Verkijgbaar vanaf 23 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.