Bart Smit Sunday Sale - Korting op hardware en games zondag 20 maart

  Bart Smit houdt zondag weer een Bart Smit Sunday Sale. Dit betekent extra voordeel voor jou op het gehele assortiment. Voordeel op games en natuurlijk op spelcomputers. De actie is de gehele zondag 20 maart 2016 en jij kunt er extra voordeel mee doen.

  De Bart Smit Sunday Sale betekent meestal dat je veel voordeel kunt krijgen op verscheidene titels. Als er dus een game is die je graag wilt hebben maar nog niet hebt kunnen kopen, dan is het nu een goed moment om eens even te gaan struinen. Bart Smit biedt namelijk tot 15% extra korting op het gehele assortiment, met 10% korting op games en 5% korting op consoles.

  De actie gaat zondag 20 maart van start en duurt een dag, dus zorg dat je er snel bij bent!

  Extra voordeel met de Bart Smit Sunday Sale

  Het zoek en rekenwerk voor de Bart Smit Sunday Sale hebben wij alvast voor je gedaan, zodat je alleen nog maar een deal van jouw gading hoeft uit te zoeken en het te bestellen. We hebben ze hier voor je op een rijtje staan!

  Games:

  Console deals

  Zoals je ziet valt er genoeg te kiezen, en dit is slechts een kleine greep uit de verschillende deals. Je kunt dus aanstaande zondag je voordeel doen met deze Bart Smit Sunday Sale.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.