Banjo-Kazooie 3 in ontwikkeling? - Teaser van Rare

  Komt er eindelijk een Banjo-Kazooie 3 aan? Nee, nee, nee. Geen halfbakken kartgame met Miel Monteur-achtige auto's, maar een echt nieuw deel in de geliefde Nintendo 64-franchise. Wellicht wel, want Rare teased haar nieuwe project.

  Is Banjo-Kazooie 3 in ontwikkeling? De kans is goed aanwezig, want Robin Beanland - componist bij Rare - heeft een tweet naar buiten gebracht waarin wordt aangegeven dat dit een groot jaar gaat worden voor de ontwikkelaar. Hiernaast wordt ook de nadruk - mede in de foto - gelegd op muzieknoten. Hé! Die stonden centraal in Banjo-Kazooie.

  Banjo-Kazooie 3 in ontwikkeling?

  De laatste keer dat we met Banjo aan de slag mochten was op de Xbox 360 in Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts. In dit deel draaide alles om het bouwen van karretjes om er vervolgens mee te racen. De fans schreeuwen nog steeds om een vervolg op de oorspronkelijke twee N64-platformklassiekers en... er zijn niet zoveel platformers op de Xbox One.

  Als je de noten uit de foto invult op een piano-simulator op internet klinken deze net als de introductiemuziek van Banjo-Kazooie. Toeval of staat er op dit moment iets groots te gebeuren achter de ijzeren poorten van Microsoft?

  Banjo-Tooie

  Verkijgbaar vanaf 29 april 2009

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.