Bandai Namco gamescom 2016 line-up is bekendgemaakt

  Gamescom is van 18 tot 21 augustus terug. Het jaarlijkse game evenement in Keulen biedt liefhebbers de kans om als eerste aan de slag te gaan met nieuwe titels. En sinds vandaag is de Bandai Namco gamescom 2016 line-up ook bekend.

  De Bandai Namco gamescom 2016 line-up zal bestaan uit Dragon Ball Xenoverse 2, Tekken 7 en een nieuwe IP waarover nog niets bekend is en voor het eerst aan het westerse publiek getoond zal worden tijdens het evenement.

  Voor de eerstgenoemde twee games geldt dat liefhebbers zelf aan de slag kunnen met de games. Spelers kunnen in het in beide games opnemen tegen andere fans die op gamescom 2016 aanwezig zijn. Zo hebben spelers bij Dragon Ball Xenoverse 2 de kans om kennis te maken met de verschillende karakters uit de game.

  Een primeur met de Bandai Namco gamescom 2016 line-up

  Dragon Ball Xenoverse 2 wordt volgens Herve Hoerdt, Vice President van Bandai Namco, met alle nieuwe features beschouwd als het grootste project van het PR-bureau tot vandaag de dag. De game komt uit op 28 oktober van dit jaar. Terwijl Tekken 7 de beste fighting game uit de serie moet worden volgens Hoerdt, met gameplay en beelden die we nog nooit eerder in een Tekken hebben gezien. Tekken staat gepland voor het begin van 2017, maar fans krijgen tijdens gamescom 2016 de primeur om eerder met de game aan de slag te gaan.

  Buiten de aanwezigheid van de Bandai Namco gamescom 2016 line-up worden er ook andere activiteiten door Bandai Namco georganiseerd. Zo kunnen fans meedoen aan verschillende competities, toernooien en loterijen.

  Ben jij op gamescom 2016 aanwezig en wil je niets missen van Bandai Namco? Ga dan naar HAL 8 Booth B20, want daar zit het bedrijf volgende maand gevestigd.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.