Babylon's Fall release aangekondigd - nieuwe PS4 en PC exclusive

  Square Enix heeft tijdens de Square Enix E3 presentatie een gloednieuwe game getoond: Babylon's Fall. Vooralsnog is er nog vrij weinig over de game bekend, maar we weten wel dat deze Babylon's Fall release volgend jaar verschijnt.

  Al snel worden we meegenomen naar oude tijden, wereldoorlogen en momenten dat de goden werden geboren. Dan zien we een ridder die voor zijn leven vecht.

  Nieuwe game Babylon's Fall release

  In de presentatie werd een nieuwe game aangekondigd waarvan vooralsnog enkel wat beelden zijn getoond waarbij een heleboel jaren en gebeurtenissen voorbijkwamen. Vooralsnog is nog onbekend welke kant de studio met deze game op wil. Er is nog geen gameplay getoond waardoor er weinig af valt te leiden wat voor game het echt zal worden.

  De val van Babylon is een historische gebeurtenis. Gezien in de trailer een heleboel jaargetijden voorbijkwamen is het aannemelijk dat de game zich zal gaan afspelen toen 2500 jaar geleden het rijk van Babilon viel. De game lijkt een actievolle game te worden, maar Square Enix heeft nog vrij weinig van de game getoond. In de loop van de tijd zullen we meer horen wat voor een game dit nu eigenlijk gaat worden.

  Nog vrij weinig details

  Het gaat om een PlayStation 4 en PC exclusieve titel. Vooralsnog is alleen bekend dat de game in 2019 uitkomt. De exacte releasedatum en details moeten nog blijken. Bovenaan deze pagina kun je zelf de reveal trailer van deze nieuwe game bezichtigen.

  De game wordt ontwikkeld door Platinum Games. Deze studio werkte eerder aan interessante titels als Bayonetta en The Wonderful 101. De komende tijd volgt er nog veel meer E3 nieuws. Zodoende moeten nog een hoop bedrijven hun persconferenties tonen.

  Babylon's Fall

  Verkijgbaar vanaf 2020

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.