Avengers Infinity War trailer viert tienjarig bestaan Marvel Cinematic Universe

  Er is een nieuwe Avengers Infinity War trailer uitgebracht. De trailer bevat geen spoilers of spectaculaire actie, maar een viering van het tienjarig bestaan van het filmuniversum van Marvel, beter bekend als het Marvel Cinematic Universe. Avengers: Infinity War is vanaf 25 april in de bioscopen te zien.

  Eind april/begin mei zal het precies tien jaar geleden zijn sinds de eerste film uit het Marvel universum verscheen. Deze eerste film was natuurlijk Iron Man (2008), met Robert Downey Jr in de hoofdrol. Een kleine tien jaar later en dit Marvel universum aan films behoort nu tot de franchises die het meeste geld hebben opgeleverd.

  Films in het Marvel universum breken ook verschillende records. Zo is de eerste Avengers Infinity War trailer de best bekeken trailer ooit geworden en is Black Panther nu de meest succesvolle superhelden film in de Verenigde Staten.

  Avengers Infinity War trailer toont dankbaarheid

  De nieuwe trailer toont verschillende leden van de cast die dankbaar zijn voor de fans die dit universum aan films mogelijk hebben gemaakt. Avengers Infinity War en het vervolg, Avengers 4, moeten alle films die tot nu toe zijn uitgekomen samenbrengen tot een spectaculaire conclusie. De films bevatten onder andere alle Avengers, leden van de Guardians of the Galaxy, Spider-Man, Doctor Strange, Black Panther en Ant-Man. In Avengers 4 moet ook Captain Marvel het team versterken met haar aanwezigheid.

  Vanaf 25 april draait Avengers: Infinity War in de Nederlandse bioscopen. Het vervolg, Avengers 4, is vanaf 3 mei 2019 op het witte doek te aanschouwen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.