Avengers Infinity War slachtoffers zijn mogelijk volgens Kevin Feige

  De president van Marvel Studios, Kevin Feige, heeft bevestigd dat Avengers Infinity War slachtoffers mogelijk zijn. Welke personages dit zullen worden is uiteraard niet bekend. Maar het is mogelijk dat we afscheid moeten nemen van sommige helden.

  Avengers Infinity War moet het Marvel universum samenbrengen in een grote finale. Marvel President Kevin Feige heeft in een interview met JoBlo bevestigd dat Avengers Infinity War en het vervolg (die één jaar later uitkomt) het laatste hoofdstuk zal zijn voor sommige personages.

  JoBlo vroeg of dit betrekking had op Robert Downey Jr als Iron Man of Chris Evans als Captain America. Uiteraard liet Feige niet onwijs veel los over dit onderwerp.

  ''We moeten nog twee jaar hard werken voordat allebei deze films af zijn. De acteurs hebben nog een harde periode te gaan. Onze focus is nu om onze belofte waar te maken en twee goede films neer te zetten. Wat er in de toekomst gebeurt, we zullen het zien''.

  Wie worden de Avengers Infinity War slachtoffers?

  Dat er slachtoffers kunnen vallen in het nieuwe Avengers deel was verwacht. Alle films hebben opgebouwd naar dit event, en slechterik Thanos zal een hoop vernietiging achterlaten. We weten dat Quicksilver een slachtoffer was in Avengers: Age of Ultron, nu is de vraag: welke helden worden ditmaal het slachtoffer?

  Chris Evans heeft al meerdere malen gezegd dat hij onzeker is over zijn terugkeer als Captain America. Evans contract verloopt namelijk na deze twee Avengers films, wat kan betekenen dat we afscheid moeten nemen van zijn personage. Steve Rogers/Captain America is namelijk in de stripboeken een keer vermoord, en Bucky/The Winter Soldier (gespeeld door Sebastian Stan) nam de mantel van Captain America over.

  Dit is een verwachting die waargemaakt kan worden. Sebastian Stan, de acteur van The Winter Soldier, heeft namelijk een Marvel contract van negen films. Met Captain America Civil War, heeft hij er drie op zijn naam staan. Dit betekent dat de acteur nog zes films kan doen in de toekomst, de perfecte manier om zijn personage de nieuwe Captain America te maken.

  Avengers Infinity War bevat bijna alle personages uit de voorgaande Marvel films. Niet alleen alle Avengers, maar ook Doctor Strange, Spider-Man, Black Panther en de Guardians of the Galaxy.

  Avengers Infinity War draait vanaf 4 mei 2018 in de bioscoop.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.