Avengers: Infinity War kopen - dvd en blu-ray komt eraan

  Avengers: Infinity War komt later dit jaar uit op dvd, Blu-ray, Blu-ray 3D en 4K Ultra HD Blu-ray. De film is vanaf nu te reserveren op bol.com. Je kan Avengers: Infinity War kopen vanaf 5 september.

  Marvel Studios

  Dit maakte Marvel bekend via haar website. In Amerika komt de film 31 juli uit en de Blu-ray variant is beschikbaar vanaf 14 augustus. Naast alleen de film, staat er ook 2 uur aan bonusmateriaal op. Marvel Studios vertelt:

  Marvel's "Avengers: Infinity War" is een echte must-have voor elke film-verzamelaar en is zo samengesteld dat fans het meeste uit hun kijk-ervaring kunnen halen."

  Avengers: Infinity War kopen

  Zo staat er op de digitale versie heel wat bonusmateriaal: 2 uur maar liefst. Zo is er een half uur-durende tafelronde te zien van een aantal Marvel Cinematic Universe regisseurs, waaronder Anthony en Joe Russo, Jon Favreau, Joss Whedon, James Gunn, Ryan Coogler, Peyton Reed and Taika Waititi. In het gesprek kijken ze terug en praten ze over hoe Infinity War invloed heeft gehad op de rest van het Marvel-universum.

  Ook staan er op de digitale versie nog nooit eerder vertoonde bonus-beelden. Bijvoorbeeld behind the scenes beelden van wanneer de acteurs elkaar voor het eerst ontmoetten, verwijderde scènes en natuurlijk wat bloopers.

  De film is vanaf nu te reserveren bij bol.com en komt 5 september officieel uit.

  Heb je de film nog niet gezien maar ben je wel benieuwd? Lees dan hier onze Avengers: Infinity War review. Het vierde deel van de serie komt er binnenkort ook aan. Dit zijn alle details die tot nu toe al bekend zijn!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.