Avengers Infinity War film zal einde van een tijdperk worden

  De twee regisseurs van de Avengers Infinity War film, de gebroeders Russo, zeggen dat de film een einde zal zijn van een tijdperk in het Marvel Cinematic Universe. Tegelijkertijd zal het ook een nieuw tijdperk instappen.

  De twee regisseurs kunnen nog niet veel zeggen over de inhoud van de film, maar zeggen dat de Avengers Infinity War film een verzameling zal worden van alles waar het Marvel Cinematic Universe naar toe heeft gewerkt sinds de eerste film in 2008.

  Avengers Infinity War film bouwt voort op Captain America Civil War

  De echte fundering voor de film is natuurlijk gelegd door Captain America: Civil War, de slechterik Thanos, de strijd tussen Iron Man en Captain America en de verdeling van de Avengers zullen centraal staan in de Avengers Infinity War film.

  Verschillende speculaties en geruchten doen al de ronde welke andere superhelden uit het Marvel Cinematic Universe bij de Avengers zullen komen om ze een handje te helpen tegen Thanos. Volgens Vin Diesel zouden dit The Guardians of the Galaxy moeten worden. Daarnaast wordt er waarschijnlijk in Thor Ragnarok een link gelegd tussen de god en Dr Strange dus het is niet ondenkbaar dat de magische dokter ook een verschijning zal maken.

  De Avengers Infinity War is nog ver van ons verwijderd. De film zal op 3 mei 2018 in de Nederlandse bioscopen gaan draaien.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.