Avengers game van Square Enix te zien tijdens E3 2019

  Square Enix heeft op Twitter hun nieuwste titel "Marvel's Avengers" bekendgemaakt. Samen met de naam hebben ze ook gezegd dat ze de game gaan onthullen op E3. Meer informatie over de Avengers game hebben we niet gekregen, want daarvoor moeten we wachten op E3 waar wij zeker bij zijn.

  Het gaat om deze tweet:

  Het spel is twee jaar geleden aangekondigd en heeft daarna weinig van zich laten horen, tot nu. Square Enix heeft aangegeven dat de Avengers game op hun E3 2019 showcase te zien is. De showcase is op 12 juni vanaf 3:00 's ochtends. Het spel wordt gemaakt door Crystal Dynamics, Eidos Montreal en Square Enix. Het werd getweet via het Marvel's Avengers Twitter-account. Op de tweet zelf van alleen het aangepaste logo te zien en de studio's die eraan hebben gewerkt. Voor meer informatie moeten we maar wachten op E3.

  Voor de andere verwachting van Square Enix hebben wij een mooie rubriek waarin we alle mogelijke aankondigingen bespreken.

  De 2017 Avengers game aankondiging

  Zoals hier boven staat is het spel in 2017 aangekondigd. Ze hebben weinig laten horen over die twee jaar, anders dan dat er nieuwe partijen bij kwamen om te helpen met het ontwikkelen van het spel. Maar nu is de lange wacht eindelijk over en krijgen over twee weken meer informatie over het spel.

  Marvel's Avengers

  Verkijgbaar vanaf 4 september 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.