Avengers game in de maak met Tomb Raider en Deus Ex ontwikkelaars

  Een van de populairste superhelden films lijkt dan eindelijk echt een volwaardige game te krijgen, zonder LEGO. Marvel heeft aangekondigd dat er een Avengers game in de maak is

  Het gaat dan eindelijk gebeuren, een echte Avengers game is in de maak en er werken een aantal gerenommeerde ontwikkelaars aan het project. Nu niet direct te enthousiast worden, de game zal waarschijnlijk pas in 2018 verschijnen en is er eigenlijk niks bekend over de game.

  Avengers game is een samenwerking tussen drie studio's

  Voorlopig heeft de game van Marvel alleen nog maar de werktitel The Avengers Project gekregen. De ontwikkeling ligt voor nu nog in handen van drie verschillende ontwikkelaars, namelijk Square Enix, Crystal Dynamics en Eidos Montreal.

  Alledrie gerespecteerde studio's die respectievelijk mooie games op hun naam hebben staan. Square Enix is onder andere bekend van Final Fantasy. Crystal Dynamics en Eidos Montreal hebben beide gewerkt aan Tomb Raider games. De game werd geteased door Marvel zelf op het Twitter account van The Avengers met een video erbij.

  Eerder werd er al vaag gehint naar een game van de Avengers, maar die zijn inmiddels verwijderd door Marvel. Toen werd er gesuggereerd dat de game was ontworpen voor spelers wereldwijd en bepakt zou zijn met alle personages, omgevingen en iconische momenten die de fans kennen van de franchise.

  Op welke platforms de game uitkomt is op dit moment nog niet bekend. Meer details The Avengers Project wordt waarschijnlijk pas volgend jaar gedeeld.

  Marvel's Avengers

  Verkijgbaar vanaf 4 september 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.