Avengers Endgame trailer uitgebracht door Marvel Entertainment

  We hebben er even op moeten wachten, maar vandaag is het dan eindelijk zo ver. De nieuwe Avengers Endgame trailer is uitgebracht. Eigenlijk zou de trailer op woensdag 6 december uitkomen, maar dit werd uitgesteld naar vrijdag in dezelfde week.

  De langverwachte Avengers Endgame trailer laat nog geen brute actie zien. Het is in deze trailer duidelijk dat Thanos er in Avengers: Infinity war met de winst vandoor is gegaan. In het vervolg op deze film - die van ons in de Avengers: Infinity War review maar liefst een 9 kreeg - zullen de helden moet hergroeperen. Er moet ditmaal gewonnen worden..

  In de eerste scène in de trailer zien we Tony Stark - ook wel bekend als Iron Man - die een videoboodschap opneemt voor zijn vrouw. Hij zit helemaal alleen in een schip in de ruimte. Hij vertelt in de videoboodschap dat zijn zuurstof morgen op is en dat er niets meer is wat hij kan doen.

  Verloren sfeer in de Avengers Endgame trailer

  Daarnaast zien we nog verschillende Avengers, waaronder Black Widow (Scarlett Johansson), Captain America (Chris Evans) en Thor (Chris Hemsworth). Deze personages geven in de scènes toe dat ze toch echt van Thanos hebben verloren en dat Thanos heeft gedaan wat hij zei dat hij ging doen. Na de acties van de superschurk is vijftig procent van alle levende wezens in het universum weggevaagd. Het is voor de Avengers nu of nooit.

  In de trailer wordt ook de naam van de Avengers film bekend. Eerder werd er naar de film nog gerefereerd als Avengers 4, maar nu is duidelijk dat de nieuwe film Avengers Endgame gaat heten. Ook is bekend geworden dat de nieuwe Avengers film zal gaan uitkomen in april 2019. Een exacte releasedatum voor de nieuwe film is nog niet bekend.

  Het succes van de Avengers

  Avengers is de succesvolste filmserie van Marvel. De vorige film heette Infinity War en hierin ging Thanos op zoek naar de Infinity Stones. Op het einde van deze film lijkt het er op dat de superschurk de geliefde helden stuk voor stuk heeft uitgeschakeld. Toch bleef het een beetje een open einde, waar de nieuwe Avengers Endgame meer duidelijkheid in zal moeten gaan scheppen.

  Infinity War was een enorm commercieel succes. Wereldwijd bracht de film meer dan twee miljard dollar in het laatje en de verwachting is dat de nieuwe Avengers film dit ook zal gaan doen.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.