Avengers: Age of Ultron cast voegt Loki en Heimdall toe

    De Avengers: Age of Ultron cast krijgt er twee bekende gezichten bij: Loki en Heimdall zullen namelijk een verschijning maken in de film. Hiervoor was nog niks bekend over de verschijning van deze twee favorieten van fans.

    Idris Elba, die de rol van Heimdall speelt, maakte het nieuws bekend in een interview met The Telegraph. Hierin vertelt hij dat hij een scène heeft met Thor (Chris Hemsworth) en Loki (Tom Hiddleston). Hij onthulde de inhoud van de scène niet. Zowel Loki als Heimdall zijn niet te zien in de eerste Avengers: Age of Ultron trailer.

    Avengers: Age of Ultron cast vol nieuw en oud

    Het vervolg op de immens populaire The Avengers uit 2012 ziet de terugkeer van de titulaire Avengers: Robert Downey Jr (Tony Stark / Iron Man), Chris Hemsworth (Thor), Mark Ruffalo (Bruce Banner / The Hulk), Chris Evans (Steve Rogers / Captain America), Scarlett Johansson (Natasha Romanoff / Black Widow), Jeremy Renner (Clint Barton / Hawkeye). Nieuwe toevoegingen aan het team zijn Aaron Taylor-Johnson (Quicksilver) en Elizabeth Olsen (Scarlet Witch).Na de film verandert de line-up naar een nieuwe Avengers line-up.

    © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.